14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Man aangehouden wegens winkeldiefstal

Man aangehouden wegens winkeldiefstal

Purmerend – Gisteren kreeg de politie een bericht van de filiaalmanager van AH-XL aan de Burg. Kooimanweg dat een heerschap een winkeldiefstal had gepleegd. Het winkelpersoneel had nog geprobeerd om de man tegen te houden wat mislukte en de man ontkwam. Doordat AH-XL een bijna perfect camerasysteem heeft was er duidelijk beeld van hetgeen zich in de winkel afspeelde. Een aantal foto’s van de man zijn verspreid onder politiemensen. 

“Gisterenavond loopt een van onze collega’s, in zijn vrije tijd, nog even naar de AH XL voor een boodschap en herkent de winkeldief van de door ons verspreide foto. Deze liep toevallig ook in de richting van de AH XL. De collega in zijn vrije tijd is de man gevolgd en zag de man de AH XL daadwerkelijk inlopen.”, zo schrijven de wijkagenten op Facebook.

“In de winkel verdwenen een 2-tal halve liter blikken bier in zijn jaszak waarna hij, zonder het bier te betalen, de winkel weer verliet. Ditmaal was ontsnappen niet mogelijk. De collega in vrije tijd had inmiddels de collega’s van bureau Purmerend aan de telefoon en buiten werd de man aangehouden terzake winkeldiefstal. Natuurlijk wordt de zaak van gisterenochtend meegenomen. Een politieman ben je 24 uur per dag.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.