112Purmerend

Man aangehouden wegens winkeldiefstal

Purmerend – Gisteren kreeg de politie een bericht van de filiaalmanager van AH-XL aan de Burg. Kooimanweg dat een heerschap een winkeldiefstal had gepleegd. Het winkelpersoneel had nog geprobeerd om de man tegen te houden wat mislukte en de man ontkwam. Doordat AH-XL een bijna perfect camerasysteem heeft was er duidelijk beeld van hetgeen zich in de winkel afspeelde. Een aantal foto’s van de man zijn verspreid onder politiemensen. 

“Gisterenavond loopt een van onze collega’s, in zijn vrije tijd, nog even naar de AH XL voor een boodschap en herkent de winkeldief van de door ons verspreide foto. Deze liep toevallig ook in de richting van de AH XL. De collega in zijn vrije tijd is de man gevolgd en zag de man de AH XL daadwerkelijk inlopen.”, zo schrijven de wijkagenten op Facebook.

“In de winkel verdwenen een 2-tal halve liter blikken bier in zijn jaszak waarna hij, zonder het bier te betalen, de winkel weer verliet. Ditmaal was ontsnappen niet mogelijk. De collega in vrije tijd had inmiddels de collega’s van bureau Purmerend aan de telefoon en buiten werd de man aangehouden terzake winkeldiefstal. Natuurlijk wordt de zaak van gisterenochtend meegenomen. Een politieman ben je 24 uur per dag.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.