112Volendam

Straalbezopen man plast midden op straat en schopt vrouw tegen achterwerk

Volendam – De politie heeft in Volendam een man aangehouden die op klaarlichte dag in het open en bloot op straat stond te plassen. Na zijn asociale actie schopte hij als klap op de vuurpijl nog een onschuldige omstander tegen haar achterwerk.

Op de beelden die op Dumpert staan zie je de man – zichtbaar onder invloed van alcohol – met zijn geslachtsdeel uit zijn broek staan op een parkeerplaats in Volendam. Nadat hij een plasje heeft gedaan, loopt hij wankelend met een afgezakte broek naar de rand van de weg.

Daar maakt de dronkelap een praatje met een man op een fiets en strompelt hij vervolgens naar een vrouw die hij een schop onder haar kont geeft. Dit is zijn laatste wapenfeit, want niet veel later gaat de man uitgeteld op de grond liggen, midden op straat. In filmpje nummer twee wordt de man aangehouden door de politie.

In de straten van Volendam heeft de man zich niet populair gemaakt, maar op sociale media is de video een hit. Sinds gisteren is het filmpje al bijna 20.000 keer bekeken.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.