20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home112Straalbezopen man plast midden op straat en schopt vrouw tegen achterwerk

Straalbezopen man plast midden op straat en schopt vrouw tegen achterwerk

Volendam – De politie heeft in Volendam een man aangehouden die op klaarlichte dag in het open en bloot op straat stond te plassen. Na zijn asociale actie schopte hij als klap op de vuurpijl nog een onschuldige omstander tegen haar achterwerk.

Op de beelden die op Dumpert staan zie je de man – zichtbaar onder invloed van alcohol – met zijn geslachtsdeel uit zijn broek staan op een parkeerplaats in Volendam. Nadat hij een plasje heeft gedaan, loopt hij wankelend met een afgezakte broek naar de rand van de weg.

Daar maakt de dronkelap een praatje met een man op een fiets en strompelt hij vervolgens naar een vrouw die hij een schop onder haar kont geeft. Dit is zijn laatste wapenfeit, want niet veel later gaat de man uitgeteld op de grond liggen, midden op straat. In filmpje nummer twee wordt de man aangehouden door de politie.

In de straten van Volendam heeft de man zich niet populair gemaakt, maar op sociale media is de video een hit. Sinds gisteren is het filmpje al bijna 20.000 keer bekeken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.