Reuring 2018 in opbouw. “We hebben er zin in.”

Purmerend – De 17e editie van Reuring is thans in volle opbouw in het Leeghwaterpark. Vrachtwagens rijden af en aan. Technici zijn bezig met kabels om te zorgen dat er overal stroom is. Heftrucks verplaatsen goederen naar de juiste locatie. Leuk detail is dat het halfronde hoofdpodium weer terug is.

Volgens Reuring parkcoördinator Melvin Smid ligt alles op schema en zijn alle vrijwilligers er klaar voor om bezoekers van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni te ontvangen. “We hebben er zin in.”

RegioPurmerend zal uiteraard uitgebreid verslag doen van dit mooie evenement.

Kijk voor het programma op: reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke

Relevant artikel:

21 t/m 24 juni: bruisende festivalmix op Reuring 2018

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt