Reuring 2018 – Kidzmiddag (impressie)

Purmerend – In het Leeghwaterpark was er vanmiddag voor de kinderen genoeg te doen. Zo kwam de beroemde Fiepbus weer langs. Nico met zijn kliko kwam na een jaar overgeslagen te hebben weer met een hilarische goochelvoorstelling.

Pip en Pelle zijn jarig! Ze vieren dat ze al 5 jaar lang op de televisie en in het theater komen! Reden genoeg voor een groot feest! Spurd had een Kidz Funzone ingericht. Marco Polo was, net als Marco Solo, een beroemde ontdekkingsreiziger. Zo kon je met deze charmante jongleur en komiek op een vrolijke reis naar je fantasie. En er was nog veel meer te doen.

Vanavond gaat Reuring in het Leeghwaterpark los met een LATIN-SALSA AVOND. Mariachi Reloaded zorgt samen met Rolf Sanchez & Latin Society voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond! In het Zwoele Groen geen latin en salsa, maar local hero’s: de Purmerendse bands Lynn’s Line Up en Likkle More. Theater in het park is er van Shiva Grings, Mimo Huenchulav, La Mondiale Générale en Vloeistof.

Morgen staat de binnenstad van Purmerend in het teken van internationaal straattheater. Niet schrikken als je plotseling op straat midden in een theatervoorstelling staat, want de stad vult zich dan met professionele theatermakers, acrobaten en dansers uit alle windstreken. Daarnaast worden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op en rond de Koemarkt.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke en Nikita van Caem.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*