* Reuring 2018Purmerend

Reuring 2018 – Kidzmiddag (impressie)

Purmerend – In het Leeghwaterpark was er vanmiddag voor de kinderen genoeg te doen. Zo kwam de beroemde Fiepbus weer langs. Nico met zijn kliko kwam na een jaar overgeslagen te hebben weer met een hilarische goochelvoorstelling.

Pip en Pelle zijn jarig! Ze vieren dat ze al 5 jaar lang op de televisie en in het theater komen! Reden genoeg voor een groot feest! Spurd had een Kidz Funzone ingericht. Marco Polo was, net als Marco Solo, een beroemde ontdekkingsreiziger. Zo kon je met deze charmante jongleur en komiek op een vrolijke reis naar je fantasie. En er was nog veel meer te doen.

Vanavond gaat Reuring in het Leeghwaterpark los met een LATIN-SALSA AVOND. Mariachi Reloaded zorgt samen met Rolf Sanchez & Latin Society voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond! In het Zwoele Groen geen latin en salsa, maar local hero’s: de Purmerendse bands Lynn’s Line Up en Likkle More. Theater in het park is er van Shiva Grings, Mimo Huenchulav, La Mondiale Générale en Vloeistof.

Morgen staat de binnenstad van Purmerend in het teken van internationaal straattheater. Niet schrikken als je plotseling op straat midden in een theatervoorstelling staat, want de stad vult zich dan met professionele theatermakers, acrobaten en dansers uit alle windstreken. Daarnaast worden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op en rond de Koemarkt.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke en Nikita van Caem.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.