PolitiekPurmerend

Nieuw college aangesteld in Purmerend

Purmerend – Tijdens de raadsvergadering op donderdag 5 juli presenteerden de Stadspartij, D66, CDA, Ouderenpartij AOV Purmerend en de PvdA het coalitieakkoord dat zij hebben gesloten aan de raad.

Vervolgens zijn de nieuwe wethouders benoemd en beëdigd. Samen met burgemeester Don Bijl vormen zij het college van B&W voor de periode 2018 – 2022.

  • Eveline Tijmstra (CDA)
  • Mario Hegger (Stadspartij)
  • Paul van Meekeren (D66)
  • Harry Rotgans (Ouderenpartij AOV Purmerend)
  • Thijs Kroese (PvdA)

Hierbij zal onderstaande portefeuille-verdeling worden aangehouden:

Als raadsleden tot wethouder worden benoemd, gaan zij uit de raad en laten zij een vacature achter die door een nieuw raadslid moet worden ingevuld. Daarom zijn Irma Waarhuijs (Stadspartij), Michel Segers (CDA), Tom de Jong (D66), Paul Khoe (PvdA) en Theo Neep (Ouderenpartij AOV Purmerend) beëdigd als raadslid.

Cees van Urk (Ouderenpartij AOV Purmerend) is beëdigd als tijdelijk raadslid ter vervanging van Jannette Mennema (Ouderenpartij AOV Purmerend).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.