Purmerend

Recreatiebad van Leeghwaterbad tijdelijk twee dagdelen niet beschikbaar

Purmerend – In september is het recreatiebad van het zwembad in Purmerend woensdagmiddag en zaterdagochtend niet beschikbaar. Dat is indirect het gevolg van de werkzaamheden aan gevels en dak van het sportbad van het Leeghwaterbad. Bij de start na de zomervakantie van de zwemlessen is daardoor tijdelijke verplaatsing van een aantal zwemlesgroepen naar het recreatiebad noodzakelijk.

Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de gevels en het dak van het sportbad. Het uitgangspunt van Spurd en van de gemeente is dat steeds de baden van het Leeghwaterbad waar geen werkzaamheden zijn open blijven. Dat heeft als gevolg dat soms de wel beschikbare baden tijdelijk ander gebruik hebben.

Actuele informatie over de openingstijden van de verschillende baden staat op de website van het Leeghwaterbad.

In de laatste week van september beginnen de werkzaamheden aan de gevels en het dak van de hal met gevolgen voor de gebruikelijke toegankelijkheid van het zwembad. Dan zijn wel alle vier de baden van het Leeghwaterbad beschikbaar.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.