Recreatiebad van Leeghwaterbad tijdelijk twee dagdelen niet beschikbaar

Purmerend – In september is het recreatiebad van het zwembad in Purmerend woensdagmiddag en zaterdagochtend niet beschikbaar. Dat is indirect het gevolg van de werkzaamheden aan gevels en dak van het sportbad van het Leeghwaterbad. Bij de start na de zomervakantie van de zwemlessen is daardoor tijdelijke verplaatsing van een aantal zwemlesgroepen naar het recreatiebad noodzakelijk.

Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de gevels en het dak van het sportbad. Het uitgangspunt van Spurd en van de gemeente is dat steeds de baden van het Leeghwaterbad waar geen werkzaamheden zijn open blijven. Dat heeft als gevolg dat soms de wel beschikbare baden tijdelijk ander gebruik hebben.

Actuele informatie over de openingstijden van de verschillende baden staat op de website van het Leeghwaterbad.

In de laatste week van september beginnen de werkzaamheden aan de gevels en het dak van de hal met gevolgen voor de gebruikelijke toegankelijkheid van het zwembad. Dan zijn wel alle vier de baden van het Leeghwaterbad beschikbaar.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*