Zondagtip: Zondagmarkt Beemster!

Beemster – De Zondagmarkt is in 31 jaar tijd zowel in de Beemster als in de wijde omgeving uitgegroeid tot een waar begrip. Anders dan alle andere markten en braderieën met voor jong en oud van alles te beleven! Met behulp van vele vrijwilligers wordt er elk jaar weer een spektakel neergezet. Dat is dan ook de reden dat deze markt jaarlijks duizenden bezoekers uit heel Noord-Holland trekt.

Op de markt, die gehouden wordt in de dorpskern van Middenbeemster, vindt u een ruim aanbod aan handelswaar bij de meer dan 200 marktkramen. De diversiteit van de aangeboden handelswaar wordt door de organisatie gewaarborgd wat maakt dat de markt elk jaar weer zeer verrassend is.

Een onderdeel van de Zondagmarkt is de streekmarkt waar diverse ondernemers uit de regio hun product promoten en verkopen. Daarnaast wordt u, terwijl u over de markt loopt, vermaakt door zeer origineel en bruisend straattheater voor jong en oud. Elk jaar wordt er door de organisatie gezocht naar nieuwe en bijzondere theater-acts om de bezoeker telkens weer te verrassen. De artiesten lopen grotendeels door het publiek heen om u te vermaken met muziek en veelal komische acts. Plaatselijke ondernemers maken van deze drukbezochte marktdag gebruik door op eigen initiatief diverse activiteiten te organiseren.

Kortom, reden genoeg om eens een kijkje te komen nemen en te genieten van dit bijzondere evenement! De Zondagmarkt vindt plaats op 2 september 2018 en is geopend van 11:00-17:00 uur.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*