Purmerend

Tweede Hans Klok staat klaar om het gat te vullen (video)

PURMEREND – Purmerender David Nathan heeft heel veel les gehad van zijn grote idool Hans Klok. Nu de illusionist met de wapperende haren voor 10 jaar naar Las Vegas vertrekt, blijft er een gat achter die de jonge illusionist maar al te graag vult.

Wat David vooral heeft geleerd van Klok zijn de kaarttrucs. Maar veel belangrijker nog: het verhaal rond een illusie. “Je moet echt je publiek zien mee te krijgen in je verhaal”, vertelt hij. Aan NH Nieuws laat hij de ene vingervlugge truc na de andere zien.

Volgend jaar zal David zelf optreden in Purmerend. Dan zal te zien zijn of hij zijn leermeester kan opvolgen en misschien ook, ooit eens naar Las Vegas zal verdwijnen.

Bron: Mediapartner NH-Nieuws.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.