* Media

Figuranten gezocht voor Sinterklaasjournaal

Purmerend – Het is inmiddels een publiek geheim dat Zaanstad en de Zaanstreek dit jaar centraal staan in het Sinterklaasjournaal en dat de televisie-intocht van de Sint dit jaar in Zaanstad plaatsvindt.

Voor de opnames van het Sinterklaasjournaal en voor de dag van de intocht is de NTR op zoek naar figuranten. Heb jij altijd al gehoopt op jouw 15-minutes-of-fame, meld je dan aan! Het is wel de bedoeling dat je de hele periode beschikbaar bent. Het werk van een figurant heel erg leuk, maar het is ook heel veel wachten, wachten en nog langer wachten tot je opgeroepen wordt voor een opname van misschien maar een paar seconden. Er staat een minimale reiskostenvergoeding tegenover. Om dit aan te kunnen moet je het dus vooral héél erg leuk vinden!

De opnames vinden plaats van 10-17 oktober in Slot Zeist. Figuranten moeten daar om 7:00 uur ’s morgens aanwezig zijn en blijven ‘tot ze klaar zijn’. De eindtijd kan variëren en je maakt lange dagen. Er wordt ook van je verwacht dat je op 17 november, de dag van de televisie-intocht in Zaanstad meedoet tijdens het live-evenement, want niets is leuker voor kinderen dan de sterren die ze kennen van het Sinterklaasjournaal ook in levende lijve zien.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via [email protected] en vermeld in het bericht je naam, geboortedatum en contactinformatie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.