16.2 C
Purmerend
vrijdag 22 september 2023
Home* MediaFiguranten gezocht voor Sinterklaasjournaal

Figuranten gezocht voor Sinterklaasjournaal

Purmerend – Het is inmiddels een publiek geheim dat Zaanstad en de Zaanstreek dit jaar centraal staan in het Sinterklaasjournaal en dat de televisie-intocht van de Sint dit jaar in Zaanstad plaatsvindt.

Voor de opnames van het Sinterklaasjournaal en voor de dag van de intocht is de NTR op zoek naar figuranten. Heb jij altijd al gehoopt op jouw 15-minutes-of-fame, meld je dan aan! Het is wel de bedoeling dat je de hele periode beschikbaar bent. Het werk van een figurant heel erg leuk, maar het is ook heel veel wachten, wachten en nog langer wachten tot je opgeroepen wordt voor een opname van misschien maar een paar seconden. Er staat een minimale reiskostenvergoeding tegenover. Om dit aan te kunnen moet je het dus vooral héél erg leuk vinden!

De opnames vinden plaats van 10-17 oktober in Slot Zeist. Figuranten moeten daar om 7:00 uur ’s morgens aanwezig zijn en blijven ‘tot ze klaar zijn’. De eindtijd kan variëren en je maakt lange dagen. Er wordt ook van je verwacht dat je op 17 november, de dag van de televisie-intocht in Zaanstad meedoet tijdens het live-evenement, want niets is leuker voor kinderen dan de sterren die ze kennen van het Sinterklaasjournaal ook in levende lijve zien.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via [email protected] en vermeld in het bericht je naam, geboortedatum en contactinformatie.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,613FansLike
2,500VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.2 ° C
17.8 °
14.4 °
76 %
4.5kmh
100 %
vr
16 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.