Purmerend

Halloween op het kinderparadijs, durf jij het aan?

Purmerend – Honderden kinderen gingen jullie voor en bezochten het kinderparadijs in de afgelopen jaren tijdens halloween. Een iets minder enge halloween voor de wat kleinere kinderen tot en met ongeveer 6/7 jaar en een echt griezelige halloween met een spooktocht door het donker voor de wat grotere kinderen tot en met ongeveer 12 jaar. 

Op zaterdag 27 oktober hult het kinderparadijs zich in de halloweensetting en wordt het echt spannend! Van 16:30 uur tot 17:30 uur vindt het programma voor de kleinere kinderen plaats. De kinderen kunnen griezelig geschminkt worden, er kunnen spookjes op een stokje gemaakt worden, vleermuisjes geknutseld, halloween mandarijnen gezocht, appels gebeeldhouwd en skeletjes geknutseld worden op papier. Na etenstijd is het de beurt voor de kinderen die meer griezeligheid kunnen verdragen. 

Tussen 18:30 uur en 19:00 uur kunnen kinderen zich komen aanmelden bij de poortwachters aan het buitenhek van het kinderparadijs om mee te doen aan de Halloweenavond. Het is leuk als bezoekers ook griezelig verkleed komen. Sterker nog, dit jaar is er een wedstrijd. Wie wordt er Mr. Of Mrs Halloween. De mooist verklede en/of geschminkte kinderen kunnen een halloweenprijsje winnen. Vorig jaar waren er ook een stel hele enge ouders aanwezig, wij vinden het leuk als ook de ouders meedoen.

Vanaf ongeveer 19:15 wordt er in groepjes van ongeveer 10 personen een tocht gelopen door het kinderparadijs onder begeleiding van een vrijwilliger. De tocht gaat naar het eiland en over het water en ook dit jaar is er ook het door de vrijwilligers gebouwde spookkasteel. Ben je nog niet aan de beurt? Of ben je klaar met de spannende tocht? Dan kun je je griezelig laten schminken met echte bloedschmink. Rond 20:30 uur is er de gelegenheid een marshmellow te roosteren bij het vuur.

Om 21:00 uur wordt de dag afgesloten. We raden bezoekers van het kinderparadijs aan stevige schoenen en geen synthetische kleding te dragen. Parkeren kan in de daarvoor toegewezen vakken in de omgeving. Gelieve geen zaklampen te gebruiken, want dat maakt het minder eng. 

Wil je meer weten over het kinderparadijs? Surf naar www.clup.nl. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.