* Wat u schrijft

Gezellige drukte op het Makado Centrum

Purmerend –  Zaterdag 20 oktober was het weer een drukte van belang op het bruisende winkelcentrum. Het Makado is, met zijn wekelijkse markten, een van de meest actieve winkelcentra van Purmerend.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Afgelopen weekeind stonden de boekenhandelaren weer rijk uitgestald op het middenterrein. De handel bestond uit: oude en nieuwe boeken, landkaarten, sprookjes en hobbyboeken. De handelaren staan zoals altijd iedereen met een vriendelijk bij in de zoektocht naar dat ene specifieke of unieke exemplaar. 

Familie Vroom heeft hun eigen collectie langspeelplaten uitgestald voor de verkoop. ‘Ik had er vijfduizend’, zegt dhr. Vroom.  ‘Wat moet ik er nog mee, ik word wat ouder en het moet toch maar een keer weer verkocht worden.’ 

Het publiek geniet duidelijk van de gezelligheid die het plein biedt. Zo zit de koffieclub van de bewoners uit de Bernard Zweersflat leutend en teutend op hun vaste plekje. Wekelijks organiseert de winkeliersvereniging steeds verschillende markten. Aan de gezelligheid ligt het niet, het plein bruist van energie. 

Op de foto’s: Mevr, van der Laan, Mevr. Bloos-Lequin, Mevr. Jongman Deelstra, Mevr. Knops, Dhr. en Mevr. Moerbeek, Mevr. Verloop Peters, Van Leeuwen, Mevr. Muysson e Mevr. Vink.

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by