Gezellige drukte op het Makado Centrum

Purmerend –  Zaterdag 20 oktober was het weer een drukte van belang op het bruisende winkelcentrum. Het Makado is, met zijn wekelijkse markten, een van de meest actieve winkelcentra van Purmerend.

Afgelopen weekeind stonden de boekenhandelaren weer rijk uitgestald op het middenterrein. De handel bestond uit: oude en nieuwe boeken, landkaarten, sprookjes en hobbyboeken. De handelaren staan zoals altijd iedereen met een vriendelijk bij in de zoektocht naar dat ene specifieke of unieke exemplaar. 

Familie Vroom heeft hun eigen collectie langspeelplaten uitgestald voor de verkoop. ‘Ik had er vijfduizend’, zegt dhr. Vroom.  ‘Wat moet ik er nog mee, ik word wat ouder en het moet toch maar een keer weer verkocht worden.’ 

Het publiek geniet duidelijk van de gezelligheid die het plein biedt. Zo zit de koffieclub van de bewoners uit de Bernard Zweersflat leutend en teutend op hun vaste plekje. Wekelijks organiseert de winkeliersvereniging steeds verschillende markten. Aan de gezelligheid ligt het niet, het plein bruist van energie. 

Op de foto’s: Mevr, van der Laan, Mevr. Bloos-Lequin, Mevr. Jongman Deelstra, Mevr. Knops, Dhr. en Mevr. Moerbeek, Mevr. Verloop Peters, Van Leeuwen, Mevr. Muysson e Mevr. Vink.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*