8.2 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home* Wat u schrijftGezellige drukte op het Makado Centrum

Gezellige drukte op het Makado Centrum

Purmerend –  Zaterdag 20 oktober was het weer een drukte van belang op het bruisende winkelcentrum. Het Makado is, met zijn wekelijkse markten, een van de meest actieve winkelcentra van Purmerend.

Afgelopen weekeind stonden de boekenhandelaren weer rijk uitgestald op het middenterrein. De handel bestond uit: oude en nieuwe boeken, landkaarten, sprookjes en hobbyboeken. De handelaren staan zoals altijd iedereen met een vriendelijk bij in de zoektocht naar dat ene specifieke of unieke exemplaar. 

Familie Vroom heeft hun eigen collectie langspeelplaten uitgestald voor de verkoop. ‘Ik had er vijfduizend’, zegt dhr. Vroom.  ‘Wat moet ik er nog mee, ik word wat ouder en het moet toch maar een keer weer verkocht worden.’ 

Het publiek geniet duidelijk van de gezelligheid die het plein biedt. Zo zit de koffieclub van de bewoners uit de Bernard Zweersflat leutend en teutend op hun vaste plekje. Wekelijks organiseert de winkeliersvereniging steeds verschillende markten. Aan de gezelligheid ligt het niet, het plein bruist van energie. 

Op de foto’s: Mevr, van der Laan, Mevr. Bloos-Lequin, Mevr. Jongman Deelstra, Mevr. Knops, Dhr. en Mevr. Moerbeek, Mevr. Verloop Peters, Van Leeuwen, Mevr. Muysson e Mevr. Vink.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
10.1 °
6.6 °
74 %
0.9kmh
100 %
vr
7 °
za
14 °
zo
16 °
ma
16 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.