Purmerend

Bewegingsmelders voor verlichting parkeergarage De Beuk

Purmerend – Het licht gaat uit in de parkeergarage van sporthal De Beuk in Purmerend. Buren van sporthal De Beuk ervaren lichthinder van de verlichting van de parkeergarage onder de sporthal. De gemeente past de verlichting aan. Dit gebeurt nog voor het nieuwe jaar.

De gemeente gaat de verlichting aanpassen, zodat er geen lichtoverlast ontstaat voor de buren. Wat gaat de gemeente doen? Er blijven acht lampen branden als noodverlichting. Er worden bewegingsmelders geplaatst. Wanneer deze melders beweging detecteren gaan alle lampen aan. Deze blijven circa 10 minuten branden en gaan daarna weer uit.

Tijden

De tijden van het verlichten van de garage worden als volgt ingesteld. Alle lampen branden van 08.00 uur tot 24.00 uur. Buiten deze tijden zijn de acht basislampen aan en doen de bewegingsmelders hun werk. Rond maart 2019 wordt de verlichting aangesloten op het gebouwbeheersysteem, waardoor de tijden mogelijk anders kunnen zijn.

Werkzaamheden

De bewegingsmelders worden in week 51 (17-21 december) geplaatst. De parkeergarage blijft open tijdens de werkzaamheden. Delen van de garage worden afgesloten, zodat er veilig kan worden gewerkt.

Relevant artikel:

Ingezonden brief: gemeente Purmerend, mag het licht uit?

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.