Purmerend

Nieuwe naam en makeover slagerij Winkelcentrum Overwhere (video)

Purmerend – Na vier dagen verbouwen is de slagerij in winkelcentrum Overwhere vanochtend geopend in een nieuw jasje. Natuurslagerij Koeman heet vanaf vandaag Ambachtelijke Natuurslagerij Ger van der Gragt. Een nieuwe frisse uitstraling, een stukje moderner maar wel de vertrouwde gezichten en nog steeds dezelfde kwaliteit zoals u gewend bent. 

Wij spraken Ger vanochtend vroeg in zijn “nieuwe” slagerij. Ger is supertrots dat hij na 8 jaar onder de naam Natuurslagerij Koeman zijn slagerij gedraaid heeft en nu onder zijn eigen naam kan doorgaan: “Een gerestylde winkel. Ik heb het nu op mijn eigen manier gedaan, zoals ik denk dat een winkel het mooiste uitkomt.” Ger heeft een klein beetje zijn assortiment aangepast en heeft nu ook een mooie broodjescorner. “Ik ben weer klaar voor toekomst.” Ger zit al zo’n 42 jaar in het vak waaronder 28 jaar als zelfstandig ondernemer en op de vraag wanneer hij nu gaat stoppen geeft hij aan dat hij doorgaat zolang hij het leuk vindt. “En dat is nog heel lang!”

[Elite_video_player id=”13″]

 

Relevant artikel:

Ger van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.