9.7 C
Purmerend
zondag 25 september 2022

HomePurmerendNieuwe naam en makeover slagerij Winkelcentrum Overwhere (video)

Nieuwe naam en makeover slagerij Winkelcentrum Overwhere (video)

Purmerend – Na vier dagen verbouwen is de slagerij in winkelcentrum Overwhere vanochtend geopend in een nieuw jasje. Natuurslagerij Koeman heet vanaf vandaag Ambachtelijke Natuurslagerij Ger van der Gragt. Een nieuwe frisse uitstraling, een stukje moderner maar wel de vertrouwde gezichten en nog steeds dezelfde kwaliteit zoals u gewend bent. 

Wij spraken Ger vanochtend vroeg in zijn “nieuwe” slagerij. Ger is supertrots dat hij na 8 jaar onder de naam Natuurslagerij Koeman zijn slagerij gedraaid heeft en nu onder zijn eigen naam kan doorgaan: “Een gerestylde winkel. Ik heb het nu op mijn eigen manier gedaan, zoals ik denk dat een winkel het mooiste uitkomt.” Ger heeft een klein beetje zijn assortiment aangepast en heeft nu ook een mooie broodjescorner. “Ik ben weer klaar voor toekomst.” Ger zit al zo’n 42 jaar in het vak waaronder 28 jaar als zelfstandig ondernemer en op de vraag wanneer hij nu gaat stoppen geeft hij aan dat hij doorgaat zolang hij het leuk vindt. “En dat is nog heel lang!”

[Elite_video_player id=”13″]

 

Relevant artikel:

Ger van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,168FansLike
2,236VolgersVolg
1,523VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.7 ° C
12.2 °
7.8 °
94 %
3kmh
68 %
zo
16 °
ma
14 °
di
13 °
wo
15 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.