Nieuwe naam en makeover slagerij Winkelcentrum Overwhere (video)

Purmerend – Na vier dagen verbouwen is de slagerij in winkelcentrum Overwhere vanochtend geopend in een nieuw jasje. Natuurslagerij Koeman heet vanaf vandaag Ambachtelijke Natuurslagerij Ger van der Gragt. Een nieuwe frisse uitstraling, een stukje moderner maar wel de vertrouwde gezichten en nog steeds dezelfde kwaliteit zoals u gewend bent. 

Wij spraken Ger vanochtend vroeg in zijn “nieuwe” slagerij. Ger is supertrots dat hij na 8 jaar onder de naam Natuurslagerij Koeman zijn slagerij gedraaid heeft en nu onder zijn eigen naam kan doorgaan: “Een gerestylde winkel. Ik heb het nu op mijn eigen manier gedaan, zoals ik denk dat een winkel het mooiste uitkomt.” Ger heeft een klein beetje zijn assortiment aangepast en heeft nu ook een mooie broodjescorner. “Ik ben weer klaar voor toekomst.” Ger zit al zo’n 42 jaar in het vak waaronder 28 jaar als zelfstandig ondernemer en op de vraag wanneer hij nu gaat stoppen geeft hij aan dat hij doorgaat zolang hij het leuk vindt. “En dat is nog heel lang!”

 

Relevant artikel:

Ger van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*