-0.6 C
Purmerend
vrijdag 9 december 2022

HomeEvenementPurmerends medium Esther Perez op het podium

Purmerends medium Esther Perez op het podium

Esther Perez, medium en paragnost met twee praktijken in Purmerend, staat deze maand op het podium in Monnickendam. Op 24 april 2019 verzorgt zij een paranormale middag met readings door middel van kaartleggingen, spontane waarnemingen en door het lezen van foto’s en voorwerpen van overleden dierbare(n). Iedere bezoeker krijgt een goodiebag na afloop en er is een mooie kraam aanwezig voor kleine (spirituele) artikelen.

Medium Esther Perez is geen onbekende in de omgeving. Zij heeft twee praktijkruimten in Purmerend, waar zij paranormale readings geeft  en life coaching vanuit haar mediumschap. Ook geeft zij verschillende energetische behandelingen, waaronder Reiki. Op 24 april 2019 is zij in actie te zien op een klein podium in Mirror Paviljoen te Monnickendam. Zij geeft die dag readings aan de hand van paranormale waarnemingen en met kaartleggingen. Ook zal zij de door bezoekers meegebrachte foto’s en/of kleine voorwerpen van dierbare overledene(n) lezen. Dit is het psychometrische gedeelte van het programma.

De paranormale middag begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Tickets kosten 15 euro per persoon, maar snelle beslissers krijgen met kortingscode EARLY BIRD 2,50 euro korting. Met kortingscode FRIENDS krijgt men zelfs 2 tickets voor 25 euro (in plaats van 30 euro). Voor alle bezoekers is er een goodiebag als bedankje voor het vertrouwen. Ook is er een sfeervolle kraam van het Purmerendse bedrijf Nance4u met o.a. mineralen, edelstenen, wierook, dromenvangers en overige (spirituele) artikelen.

Medium Esther Perez is expert in vragen over de liefde en relaties en levensvraagstukken en tevens life coach vanuit mediumschap.

Tickets zijn te bestellen door te bellen naar 06-54621965 of te mailen naar [email protected] of via de ticketshop: zaaloptreden medium Esther Perez.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina: facebook.com/estherperezmedium.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,535VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
-0.6 ° C
0.6 °
-2 °
95 %
0.7kmh
6 %
vr
4 °
za
5 °
zo
3 °
ma
0 °
di
0 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.