Purmerend

AquaDisco Summer Party! in Leeghwaterbad 

Purmerend – AquaDisco Summer Party! is vrijdagavond 21 juni het laatste dansfeest voor de zomervakantie in het zwembad in Purmerend. Deze AquaDisco! heeft als extra een ‘tropisch’ springkussen. Vanzelfsprekend ontbreken zomerse muziek en lekker zwemwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans.

Vrijdag klinken vanaf zeven uur ’s avonds in het recreatiebad van het Leeghwaterbad swingende kinderhits en zomerhits. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Summer Party! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Leeghwaterbad of vrijdagavond 21 juni vragen aan de dj. 

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 21 juni is de eerstvolgende AquaDisco! 20 september 2019. De toegangsprijs voor de AquaDisco! is € 5,50, toegangskaarten voor Summer Party! zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.