29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home* Wereld van lisetteDe wereld van Lisette - Ze zei papa!

De wereld van Lisette – Ze zei papa!

Purmerend – In “De wereld van Lisette” neemt Lisette van Oostrom ons mee in haar wereld. Lisette en haar gezin wonen in hartje Purmerend. Haar man Michel is eigenaar van Franzen op de Kaasmarkt. Ze hebben twee kinderen: de 14-jarige adoptiedochter Jemi en dochter Yara van 11. De wereld van Lisette  wordt op zondag gepubliceerd.

De komende weken volgen we Lisette tijdens de reis de ze deze lente met haar gezin maakte naar de geboortegrond van Jemi, om uiteindelijk het weeshuis te bezoeken waar Jemi de eerste periode van haar leven doorbracht. De reis van nu zetten we af tegen de reis van 2006, toen het stel Jemi op mocht halen. Onder dit artikel vindt u de eerdere artikelen uit de reeks “De wereld van Lisette”.

Jullie willen vast wel weten hoe onze kinderen – en met name jemi – het vindt in haar geboorteland. Allereerst is ze natuurlijk een puber die snel verveeld is. Dus van die lange autoritten en vele bomen gaat haar hart niet sneller kloppen. Maar vandaag was een topper. Ze is net een wandelende dieren encyclopedie. Wat die allemaal voor info in dr hoofd heeft zitten! Zodra ze een dier ziet begint ze te ratelen. Bijzonder! Voor de rest laat ze niet meer los dan dat ze het oke vindt hier. De eerste paar dagen was ze stil en chagrijnig. Ik vermoed dat er op onbewust niveau heel wat gebeurt bij haar.

Yara is door het dolle heen. Ze vindt alles leuk! Tussendoor doet ze dutjes in de camper als ze moe is onderweg. Voor haar is haar adoptie zus gewoon haar irritante grote  zus. Het leefde niet echt bij dr, het onderwerp adoptie. Maar nu krijgt ze een beeld bij het land en het onderwerp adoptie. Ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren bij en na het bezoek aan het weeshuis. Bij beiden!

Adoptiereis 2006 – Rechtbank

Vandaag zijn we naar de rechtbank geweest samen met een ander stel. We hadden een klein gesprekje met de rechtbankmedewerker en ze gaf ons nog wat tips. Eigenlijk zei zij dat ze gewoon even wilde zien of Jemi zich aan het hechten is aan ons. Het zag er goed uit, gelukkig! Dus nu heet ze nu officieel Jemi van Oostrom en is onze dochter!

Gisteren stond ik met Jemi in mijn handen en liep Mich even weg en toen zei ze: papa? Echt op een manier van, waar is hij nou gebleven. De tranen sprongen in mijn ogen dit had ik echt nog lang niet verwacht. Gisterenavond was ze weer een beetje in zichzelf gekeerd. Maar na het badritueel wilde ze ineens op ontdekkingsreis in de cottage. Toen papa met haar in de rondte zwierde, schonk ze ons haar eerste lach.

Eerdere artikelen uit deze reeks vindt u hier.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.