* A7Regionaal

Flinke files rond Amsterdam door werkzaamheden: half uur vertraging op A7

Wijdewormer – Automobilisten die vanochtend over de A7 naar Amsterdam rijden, moeten rekening houden met een flinke vertraging. Door werkzaamheden aan de weg op de A8 en de A10 staat er bij Wijderwormer op dit moment een lange file.

De vertraging is op dit moment ongeveer een half uur. Ook even verder op de A8 staat het vast. Daar is nu een vertraging van ongeveer tien minuten.

Op de A10 van knooppunt Watergraafsmeer naar knooppunt De Nieuwe Meer loopt het verkeer eveneens vast door werkzaamheden. De vertraging bedraagt daar vanochtend zo’n 20 minuten.

Relevant artikel:

Acht dagen hinder door nachtelijke werkzaamheden op A8 en A10

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.