112Purmerend

Steekpartij aan de Zwanebloem

Purmerend – Zaterdagavond omstreeks elf uur is aan de Zwanebloem in Purmerend een 15-jarige jongen neergestoken. Het slachtoffer is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Een ruzie vond plaats vlakbij het winkelcentrum en liep uit de hand, waarbij iemand een mes trok. Het mes wat vermoedelijk gebruikt is bij de steekpartij is gevonden. De jongen had verwondingen aan zijn gezicht. Ook bleek hij een steekwond te hebben. De politie is nog op zoek naar de dader.

Ook is de politie op zoek naar getuigen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Foto’s: Inter Visual Studio


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.