verkeer

Deel Kanaaldijk vanaf maandag anderhalve week dicht

Purmerend – Vanaf maandag 18 november is een deel van de Kanaaldijk anderhalve week dicht voor al het verkeer. Het gaat om het stuk tussen de Neckerstraat (afslag bij de Sluisbrug) tot de Singelbuurt. 

De Kanaaldijk is 6 dagen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Singelbuurt, Voorbuurt en Neckerstraat. Voor fietsers is dit een veilige omleidingsroute: zo komen zij zo min mogelijk bouwverkeer tegen.

Data en tijden afsluiting:

• maandag 18 november t/m donderdag 21 november tussen 7.00 en 19.00 uur
• dinsdag 26 november en woensdag 27 november tussen 7.00 en 19.00 uur

Eerste 20 tijdelijke woningen

De Kanaaldijk is afgesloten omdat de werkzaamheden beginnen voor het plaatsen van de eerste 20 tijdelijke woningen. De gemeente gaat het komende jaar 200 tijdelijke woningen realiseren op 4 locaties in de stad. Met dit initiatief hoopt de gemeente de druk op de woningmarkt wat te verzachten. De tijdelijke woningen zijn bedoeld voor inwoners van Purmerend die om wat voor reden dan ook op korte termijn tijdelijke huisvesting nodig hebben.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.