* parkeren

Tientallen bekeuringen na invoering betaald parkeren avonduren

Purmerend – Sinds 1 november 2019 moet er ook in de avonduren betaald worden voor een parkeerplekje in en rond de binnenstad. Deze nieuwe tijden lijken nog niet bij alle Purmerenders bekend te zijn.

De eerste weken heeft handhaving waarschuwingen uitgedeeld, maar sinds afgelopen weekend is het team begonnen met het uitdelen van bekeuringen. Dit heeft geresulteerd in tientallen boetes. Om inwoners en bezoekers van onze stad extra te wijzen op de nieuwe regeling zijn er door de gemeente rondom de binnenstad extra borden geplaatst.

Gaat u binnenkort naar de binnenstad met uw auto? Let dan op: tot 21:00 uur moet u een kaartje kopen! (maandag t/m zaterdag)

Relevant artikel:

Let op! Vanaf 1 november veranderen de parkeerregels in de binnenstad van Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.