10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendDJ School Noord-Holland gaat samenwerking aan met P3

DJ School Noord-Holland gaat samenwerking aan met P3

Purmerend – DJ School Noord-Holland (voorheen DJ School Purmerend) gaat zich vanaf 1 april 2020 vestigen in het Purmerendse Pop en Cultuur Podium P3. Dit is tot stand gekomen door de vernieuwende visie binnen de P3, de reeds geboekte successen van DJ School Noord-Holland en natuurlijk een goede bereikbaarheid en professionele creatieve werkomgeving.

De DJ school, opgericht in 2012, heeft zich de afgelopen jaren veelvuldig als kweekvijver bewezen voor een nieuwe generatie DJ’s en producers. Begin 2019 veranderde de school de naam van DJ School Purmerend naar DJ School Noord-Holland vanwege toenemende aantal cursisten en enthousiaste DJ’s in de dop vanuit heel Noord-Holland. “Deze groei kan de school uitermate goed voortzetten op de nieuwe locatie op de Purmersteenweg in het centrum van Purmerend met bus en treinstation op een steenworp afstand.”, zegt eigenaar Donovan Saarloos.

Noord-Hollands talent

Al eerder leverde de school diverse talenten aan de binnen en buitenlandse dance scene en trok daarmee al vaak de aandacht van onder andere de nationale pers. Donovan: “Naast dat je voor je hobby de kneepjes van het vak kunt leren op de school kan je ook als gevestigde DJ stappen maken binnen dit instituut. De oud-studenten van DJ School Noord-Holland hebben succes in binnen en buitenland in alle muziekstromingen die je kunt bedenken. De kracht van deze successen kan alleen maar versterkt worden op de nieuwe locatie. P3 heeft de wens uitgesproken samen met de school talenten op de kaart te willen zetten en eigen helden creëren van Noord-Hollandse bodem.”

Samenwerken met de omgeving

Vanuit de nieuwe locatie ziet DJ School Noord-Holland meer mogelijkheden voor samenwerkingen met Purmerendse instellingen, scholen en bedrijven. “Door nu ook fysiek midden in de stad te zijn is de stap kleiner om bijvoorbeeld scholen te voorzien van muzikale scholing van nu, maar ook om samen met de lokale evenementen en horeca de studenten een podium te bieden in Purmerend.”, geeft Donovan enthousiast als laatste mee. 

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.