Purmerend

Geen voorjaarskermis in Purmerend

Purmerend – Dit jaar is er geen voorjaarskermis in Purmerend door de maatregelen rondom het coronavirus. De kermis zou van 8 mei tot 17 mei in de binnenstad van Purmerend staan.

Woordvoering van de gemeente Purmerend laat weten dat alle attractie-eigenaren zijn ingelicht alsmede alle toeleveranciers. “De kermis is vergunningsplichtig dus ook dit evenement is afgelast. Evenementen van deze omvang zijn verboden tot in ieder geval 1 juni 2020. Ook komt er geen alternatieve datum voor de voorjaarskermis.”

Wel gaat vooralsnog de najaarskermis door. Deze is van 7 oktober tot 11 oktober 2020. Op de Koemarkt staan dan zo’n 16 leuke kermisattracties. De attracties zijn nu nog niet bekend, maar vind je op een later tijdstip op kermiswebsite.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.