10.7 C
Purmerend
maandag 18 maart 2024
HomeVolendamWereldberoemd Volendams kunsthotel Spaander is failliet

Wereldberoemd Volendams kunsthotel Spaander is failliet

Volendam – Art Hotel Spaander aan de Haven in Volendam is failliet verklaard. Het hotel met kunstwerken was al gesloten in verband met corona, maar afgelopen woensdag heeft de rechtbank Noord-Holland het faillissement uitgesproken. 

Het trieste nieuws over het beroemde hotel is te lezen in het Nederlandse faillisementsregister. 

Het hotel was de sinds 21 maart al gesloten vanwege de coronacrisis. Zij schreven toen op hun website: “Om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te waarborgen denken wij dat het sluiten van het gehele hotel voor nu het beste is.”

De directie wilde of konden nog niet reageren. Het is niet duidelijk of dit faillisement definitief is, of dat de eigenaren een doorstart willen maken. 

Aagje 1 BV

Disclamer: De informatie op deze pagina over Aagje 1 BV wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,836FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
85 %
3.1kmh
100 %
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °
vr
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.