* Wat u schrijft

Wereldberoemd Volendams kunsthotel Spaander is failliet

Volendam – Art Hotel Spaander aan de Haven in Volendam is failliet verklaard. Het hotel met kunstwerken was al gesloten in verband met corona, maar afgelopen woensdag heeft de rechtbank Noord-Holland het faillissement uitgesproken. 

Het trieste nieuws over het beroemde hotel is te lezen in het Nederlandse faillisementsregister. 

Het hotel was de sinds 21 maart al gesloten vanwege de coronacrisis. Zij schreven toen op hun website: “Om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te waarborgen denken wij dat het sluiten van het gehele hotel voor nu het beste is.”

De directie wilde of konden nog niet reageren. Het is niet duidelijk of dit faillisement definitief is, of dat de eigenaren een doorstart willen maken. 

Aagje 1 BV

Disclamer: De informatie op deze pagina over Aagje 1 BV wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.