112Beemster

Hoop jongeren op de bon wegens betreden afgesloten terrein voetbalvereniging

Purmerend – De Purmerendse handhavers hebben gisteren een grote groep jongeren aangetroffen op het terrein van voetbalvereniging ZOB. Door de handhavers is assistentie van de politie ingeroepen. Het betreden van voetbalterreinen als de hekken gesloten zijn is een overtreding van artikel 461 wetboek van strafrecht.

Meerdere personen hebben zich verzet tegen de staande houding. Twee personen zijn aangehouden. 1 x terzake niet voldoen aan bevel of vordering en belediging en 1 x terzake beletten/belemmeren. De aangehouden verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De rest van de groep ging met een bon op zak naar huis.

Eerder, op 17 juli 2020, was het ook al raak bij voetbalvereniging Purmersteijn. Daar troffen de handhavers 6 personen aan. Ook die groep mocht met een prent naar huis.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Wat zijn “jongeren”?
    Kinderen of jongvolwassenen van 18 jaar of ouder?
    De laatste groep zou een “prent” kunnen krijgen van  € 390.00 voor het niet opvolgen van een bevel van de politie.
    Dat is een hoop geld: hadden ze beter kunnen luisteren……én lezen (dat blauwe bord met “verboden toegang voor onbevoegden”).

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: