13.2 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeBeemsterBoer zoekt vrouw: Boer Jan uit de Beemster en Nienke uit elkaar

Boer zoekt vrouw: Boer Jan uit de Beemster en Nienke uit elkaar

Beemster – Boer Jan, de zorgboer uit het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw, en Nienke hebben besloten hun relatie te beëindigen. Na goede gesprekken tijdens een weekendje Vlieland zien ze in dat hun idealen te ver uit elkaar liggen om samen verder te gaan. Zo staat te lezen op de website van Boer zoekt vrouw.

Volgens Boer Jan hebben ze andere ideeën over de toekomst. “Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben. Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.”

Nienke vult aan: “Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij, maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken.”

Jan benadrukt dat ze een geweldige tijd samen hebben gehad en is Nienke dankbaar voor de liefde die zij terugbracht in zijn leven, nadat hij drie jaar geleden is gescheiden van de moeder van zijn kinderen. “We gaan met liefde uit elkaar”, besluit Nienke.

Eind juli gaf het weekblad Story al aan dat er een vermoeden bestond dat ze uit elkaar waren. Toen zei boer Jan tegen het weekblad. “Dat vind ik privé. Maar het klopt niet. We zijn niet uit elkaar. Meer ga ik er niet over zeggen.”

Relevant artikel:

Boeren Jan en Johan uit de Beemster in Boer zoekt Vrouw –

Regionaal – Jan en Johan. Dat zijn de namen van twee boeren uit de Beemster in het nieuwe seizoen van het nog altijd immens populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw. Het tweetal heeft één ding gemeen: ze zijn op zoek naar de liefde. In totaal zijn er 10 vrijgezelle boeren geselecteerd waarvan er 9 man zijn …Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
13.2 ° C
15 °
12.2 °
83 %
0.5kmh
11 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.