Purmerend

Emotioneel gebaar voor leukemie patiënt Senna Drost

Purmerend – Zaterdag speelt de MO17 van Purmersteijn haar éérste bekerwedstrijd van dit seizoen. Normaal staat deze in het teken van het voetbalspelletje, zaterdag zal deze in het teken staan van een meisje van 14 dat leukemie heeft.

Normaal gesproken is dit heel erg voor jonge kinderen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden maar momenteel is het vreselijk omdat dat meisje van 14 een naam heeft,Senna Drost.

Zaterdag zal elke verdedigende actie, elke bal op het middenveld en elk schot voorin gedaan worden door Senna Drost, omdat alle meiden spelen met nummer 9 op hun shirt en de naam van Senna Drost. Op deze manier willen haar trainers en teamgenoten Senna laten weten dat ze nog steeds één van hun is en hopen dat ze hiermee haar dat extra steuntje in de rug kunnen geven.

Momenteel ligt Senna helaas al een tijdje in het ziekenhuis. Haar trainers en teamgenoten hopen met zijn allen dat ze gauw uit dit diepe dal komt.

Senna voor nu, heel veel sterkte met je herstel en hopen dat je gauw weer lekker naar huis mag .


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.