Regionaal

Treinverkeer stilgelegd tussen Purmerend Overwhere en Hoorn Kersenboogerd

Hoorn- Een politieauto is vrijdag in botsing gekomen met een trein op een overweg in Hoorn. Er zijn geen gewonden gevallen. Hierdoor is het treinverkeer tussen Purmerend Overwhere en Hoorn Kersenboogerd stilgevallen.

De politie laat via Twitter weten dat de agenten met spoed onderweg waren naar een melding, waarbij zij in botsing kwamen met de trein. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de botsing. 

Het treinverkeer rond Hoorn is voorlopig stilgelegd. ProRail laat op Twitter weten dat ze onderzoeken of het spoor beschadigd is. Tussen Purmerend Overwhere en Hoorn rijden er geen treinen en tussen Hoorn en Heerhugowaard rijden er geen treinen door de aanrijding.

De NS verwacht rond de klok van 20:00 uur weer te kunnen aanvangen met de dienstregeling.

Politieauto botst tegen trein in Hoorn

HOORN – Een politieauto botste vanmiddag rond 16.30 uur tegen een trein op de spoorwegovergang Keern in Hoorn. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeluk. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De politie laat via Twitter weten dat de agenten met spoed onderweg waren naar een melding, waarbij zij in botsing kwamen met de trein.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.