18 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
Home112Weer een autobrand op de Wakerdijk

Weer een autobrand op de Wakerdijk

Purmerend – De bewoners aan de Wakerdijk in Purmer-Noord waren nog maar net bekomen van de autobrand van exact een week geleden. Vannacht, even na 02:00 uur was het opnieuw raak. Ditmaal ging een witte Mercedes in vlammen op.

Het voertuig vloog kort nadat omwonenden een harde knal hoorden in brand. De brandweer kon ditmaal voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naast geparkeerde auto’s. Bij de brand van vorige week brandde, naast het voertuig waarin het vuur ontstond, ook een tweede auto uit.

Het is het achtste voertuig in Purmer-Noord dat binnen twee jaar tijd in vlammen opgaat. Bij de vorige incidenten werd brandstichting steeds niet uitgesloten. De politie zal in de loop van vandaag de brand van vannacht verder onderzoeken.

Foto’s: aangeleverd

Relevante artikelen:

Autobrand Purmer-Noord – twee voertuigen total-loss door mogelijke brandstichting –

Purmerend – Vannacht zijn bewoners van de Wakerdijk in de Purmer-Noord opgeschrikt door een autobrand. Bij het incident raakten twee voertuigen zwaar beschadigd. De politie sluit brandstichting niet uit. Rond 03:30 uur vatte een blauwe Kia Picanto vlam in de doorgaans rustige woonwijk. Het vuur sloeg al snel over naar het naast geparkeerde voertuig.

Weer autobrand op Zuivelpad – politie zoekt getuigen –

Purmerend – Vannacht om 02:25 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan het Zuivelpad in Purmer-Noord. Het is het vijfde voertuig in 1,5 jaar tijd dat op deze locatie in vlammen op gaat. In november 2018 brandde een mini uit op het parkeerterrein op het Zuivelpad.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18 ° C
19 °
16.7 °
77 %
2.3kmh
100 %
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.