112Regionaal

Politie zoekt getuigen schietincident Purmerland

Purmerland – De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat op donderdagmiddag plaatsvond op de Gerbrand Katstraat in Purmerland. Vanuit een auto zou zijn geschoten op een andere auto. Ter plaatse werden geen voertuigen meer aangetroffen. Wel vond de politie sporen van een schietincident.

Inmiddels is er ook contact met de man die beschoten is. Hij bleek geen letsel te hebben opgelopen.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de verdachte en de aanleiding voor het schietincident. Naast getuigen die het incident hebben gezien of meer weten over de achtergrond hiervan, is de politie ook op zoek naar mensen die camerabeelden (dashcam) van het incident hebben gemaakt.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Relevant artikel:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.