Purmerend

Vangrail bij de Wereldbol wordt aangepast

Purmerend – Verschillende voertuigen raakten het afgelopen jaar zwaar beschadigd nadat ze in waren gereden op een vangrail nabij de rotonde met de Wereldbol in Purmerend Weidevenne. Eindelijk wordt de vorm van deze vangrail nu vervangen.

Al in september 2019 werd er een melding van een gevaarlijke situatie bij de Gemeente Purmerend gedaan.

Deze vangrail staat nu als een spies te wachten op de eerste auto die erop knalt – schreef een bezorgde Purmerender in een bericht aan de gemeente

Niet lang daarna, gebeurde waar hij voor vreesde, een busje knalde op de rail, met een zwaar beschadigd voertuig tot gevolg. En het zou niet bij één voertuig blijven.

Gelukkig is de Gemeente Purmerend inmiddels tot actie overgegaan. De vangrail loopt nu de grond in, in plaats dat deze frontaal begint.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.