Purmerend

Politie op zoek naar vermiste Willem uit Purmerend

Purmerend – De politie verricht onderzoek naar de verblijfplaats van de 68-jarige Willem, inwoner van de gemeente Purmerend. Hij heeft zaterdagochtend even na 06.00 uur zijn woning verlaten. Zijn familie maakt zich zorgen om Willem. Er is ook eerder een Burgernetbericht verstuurd.

Willem is vertrokken op een oude verroeste lichtblauwe merkloze damesfiets voorzien van handremmen.

Willem is 68 jaar, 1.92 meter lang, heeft een dun postuur. Hij heeft een donkere haardos en een volle snor. Ten tijde van de vermissing was Willem gekleed in een zwarte jas van het merk Strauss, een zwarte broek en bruine bergschoenen. Mocht u Willem ergens hebben gezien, al dan niet met zijn fiets, belt u dan svp de politie op 0900-8844.

Relevante artikelen: (updates)
Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Is er al meer bekend omtrend de vermissing van Willem Kooistra vermist sinds 14 maart ?. .oud collega .

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: