112Purmerend

Ongeval tussen auto en scooter op Doctor J.M. Den Uyllaan

Purmerend – Omstreeks 12:05 uur is er een ongeluk gebeurt tussen auto en een scooter op de Doctor J.M. Den Uyllaan. Omstanders geven aan dat zij een harde klap hoorden. De auto die het ongeluk veroorzaakte is doorgereden.

De bestuurster van de scooter kwam door het ongeluk hard ten val en bleef liggen op het wegdek maar was aanspreekbaar. Haar hoofd werd gestabiliseerd door een voorbijganger. Ze is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie heeft verklaringen van zowel een buschauffeur als de bestuurster van de scooter opgenomen.

Update: De lijnbus was niet betrokken bij het ongeluk maar een belangrijke getuige. De bestuurster is aangereden door een auto die daarna hard wegreed.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.