Purmerend

McDonalds Purmerend gaat aan huis bezorgen, pak die korting!

Purmerend – Zit je helemaal in je favoriete serie en heb je dus geen zin om te koken, of wil je jezelf of iemand anders trakteren na een drukke dag? Dan kun je nu in Purmerend je favoriete McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen! Want McDelivery start nu ook in Purmerend.

Via Uber Eats kunnen inwoners van Purmerend  de iconische burger, klassieke Franse Frietjes of een menu van McDonald’s makkelijk bestellen om thuis van te genieten.

“Ik ben heel blij dat we samen met Uber Eats McDelivery ook in Purmerend kunnen aanbieden”, zegt Restaurant Manager Cees Loots. “Nu kunnen inwoners van Purmerend nog makkelijker al onze heerlijke burgers en snacks bestellen, zodat men ook thuis, of waar ze ook willen, kunnen genieten.”

Om de lancering van McDelivery in Purmerend te vieren krijgen gasten met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu 2x €7.50 korting op je eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Enkel geldig bij aangesloten McDonald’s restaurants. Geldig tot en met 31-12-2021.

Een andere kortingscode is eats-csr7m0 waar je €12 euro korting krijgt op een bestelling van €20,00. Deze code is per huishouden eenmalig te gebruiken.

Beide codes zijn niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Update: Bepaalde wijken blijken nog niet aangesloten bij Uber Eats. Klachten hiervan komen voornamelijk uit de Purmer-Noord en Overwhere.Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

5 commentaren

  1. Mijn vriendin die in de Weidevenne woont kan wel bestellen, maar ikzelf die in de Purmer-Noord woon niet. Heel erg jammer dat maar een klein deel gebruik kan maken de actie en de bezorging

  2. Inderdaad bij Uber Eats staat geen Mac Donalds. Dus waarschijnlijk bull shit. Jammer. Mensen blij gemaakt met een dooie mus.

  3. Wellicht kijk ik verkeerd, maar als ik bij Uber Eats ga kijken staat MC donalds er niet tussen voor de stad Purmerend

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: