Purmerend

Gemeente Purmerend herstelt veel gaten en scheuren in het asfalt

Purmerend – Op veel wegen binnen Purmerend worden de aankomende week onderhoud gepleegd. De werkzaamheden worden in de avond/nacht uitgevoerd om het doorgaande verkeer overdag zo min mogelijk te hinderen. Op alle locaties staan vooraankondigingsborden.

Het kan zijn dat de gemeente een rijbaan moet afsluiten. U kunt er dan nog langs, of de gemeente stelt een omleiding in. Er zijn verkeersregelaars aanwezig, in noodgevallen kunnen de hulpdiensten er altijd langs. De werkzaamheden beginnen vanaf maandagavond 19 april.

Maandag 19 april

Van 20:00 tot 01:00 uur de Salvador Allendelaan, tussen de N244 en de Ds. M.L. Kingweg.
Van 23:00 tot 04:30 uur de Dr. Albert Schweitzerlaan, tussen de Henry Dunantstraat en de Luitstraat.

Dinsdag 20 april

Van 01:00 tot 04:30 uur de Nieuwe Gouw.
Van 20:00 tot 04:30 uur de Salvador Allendelaan, tussen de Ds. M.L. Kingweg en de prof. Mr. P.J. Oudlaan, de Dr. J.M. Den Uyllaan tussen de prof. Mr. P.J. Oudlaan en de Flevostraat.

Woensdag 21 april

Van 01.00 tot 04.30 uur de rotonde Salvador Allendelaan/ Prof. Mr. P.J. Oudlaan.
Van 20:00 tot 04:30 de J.M. Den Uyllaan, tussen de Flevostraat en de spoorwegovergang, de Churchilllaan tussen de spoorwegovergang en de meteorenweg en de Van IJsendijkstraat tussen de Sportlaan en de Hooft Hasselaarstraat.

Donderdag 22 april

20:00 tot 04:30 uur de Waterlandlaan, tussen de Gorslaan en de Basisveenstraat.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.