Purmerend

Terrassen weer geopend, opgeluchte ondernemers op een gezellig gevulde Koemarkt (Poll)

Purmerend – Gisteren waren de horeca-ondernemers nog druk met de voorbereidingen. Vandaag was het zover. Om 12:00 uur gingen de terrassen in het hele land weer open. Een kwartiertje later was de halve Koemarkt gevuld met bezoekers die genoten van hun eerste hapje en drankje op een terras sinds een lange tijd.

Ondernemers zijn opgelucht en bezoekers genieten zichtbaar. “Eindelijk kunnen we weer doen wat we het liefste willen, we hebben zo lang naar deze dag uitgekeken. Geweldig ook dat het zulk prachtig weer is!”.

Een groot deel van de bezoekers heeft dagen geleden al gereserveerd. Vooral vanaf een uur of 16:00 verwachten de ondernemers topdrukte. “Dat biertje van de tap smaakt toch anders. En het is fantastisch om zo veel oude bekenden weer tegen te komen”.

De terrassen zijn geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Poll:

De terrassen zijn weer open, wat vindt u daarvan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Foto’s Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.