Regionaal

Overnamebonus voor medewerkers DEEN van maximaal 2500 euro

Regionaal – Medewerkers van DEEN is een overnamebonus van maximaal 2500 euro in het vooruitzicht gesteld door de familie Deen. Dit laat het concern weten aan de medewerkers. Twee maanden geleden werd bekend gemaakt dat de DEEN Supermarkten ophouden te bestaan en zijn verkocht aan Albert Heijn, Dekamarkt en de Vomar.

“Het is nog niet bekend wanneer de mededingingsautoriteit uitspraak zal doen, naar verwachting zal dit in augustus/september zijn. We beloven een bruto-bonus over de gewerkte uren gedurende het laatste half jaar, voor iedereen die tot het einde voor ons blijft werken. Het maximale uit te keren bruto-bonusbedrag bedraagt € 2.500,-.”, laat het concern weten. “Medewerkers krijgen 10% bonus over de gewerkte uren in het laatste half jaar terug-gerekend vanaf het moment dat Albert Heijn, Vomar en Dekamarkt eigenaar worden.”

Op dit moment wordt er door het concern hard gewerkt aan het sociaal plan. De verwachting is dat deze binnen twee weken klaar is en aan de vakbonden voorgelegd kan worden.

De familie Deen is zeer dankbaar voor de vele mooie en hartverwarmende reacties die ze hebben ontvangen. “We zijn ook zeer trots dat onze winkels er nog steeds uitstekend uitzien en de logistiek en alle andere bedrijfsproces en gestroomlijnd blijven verlopen, alsof er niets veranderd is. Dat is ontzettend fijn en het toont des te meer de loyaliteit van onze medewerkers. En het was al een bijzonder jaar. Er werd al zoveel van iedereen gevraagd als gevolg van het coronavirus. Fantastisch te zien hoe we deze moeilijke tijd hebben doorstaan. Daar zijn we onnoemelijk trots op en enorm dankbaar voor. Daar mag best iets tegenover staan.” 

Relevante artikelen:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.