112Purmer-Noord

Keukenbrand in woning Kopakker – buurtbewoner en kat behandeld door ambulance

Purmerend – Rond 12:45 uur brak er brand uit in de keuken van een woning aan de Kopakker in Purmer-Noord. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen.

Snel na de melding werd er opgeschaald, omdat de brand mogelijk kon uitbreken naar omliggende woningen. Dit bleek niet het geval. De brand is inmiddels onder controle.

Een buurtbewoner die de woning in is gegaan is nagekeken door het ambulancepersoneel wegens het inademen van rook. In de woning zouden twee katten aanwezig zijn. Eén van de katten is gevonden door de brandweer. Deze wordt behandeld door de dierenambulance. De tweede kat is (nog) niet binnen aangetroffen.

Foto’s: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.