Purmerend

Politie Purmerend neemt op 29 september zijn intrek op nieuwe locatie Baanstee-Oost

Purmerend – Het politiebureau aan de Waterlandlaan wordt gesloten. De politie neemt op 29 september 2021 zijn intrek op de nieuwe locatie aan het Component 96 op de Baanstee-Oost. De verhuizers kunnen aan de gang.

De locatie aan de Waterlandlaan voldeed niet meer aan de eisen van veiligheid en duurzaamheid. “Gelet op de moderne dienstverlening en goed werkgeverschap heeft de politie besloten de huidige locatie aan de Waterlandlaan te verlaten’’, schreef de burgemeester eerder in een memo aan de gemeenteraad. Het pand stond te koop voor bijna 2,4 miljoen euro. Wat de politie betaalt heeft aan het nieuwe onderkomen is niet bekendgemaakt.

Het nieuwe bureau blijft dezelfde openingstijden houden als het oude politiebureau aan de Waterlandlaan.

Relevant artikel:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.