21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendBenefietconcert voor Oekraïne op 21 maart in de Purmaryn

Benefietconcert voor Oekraïne op 21 maart in de Purmaryn

Purmerend – Op maandag 21 maart wordt er in theater de Purmaryn een benefietconcert voor de Oekraïne georganieseerd. Met het concert willen de initiatiefnemers steun betuigen aan de burgers die moesten vluchten uit Oekraïne voor hun veiligheid en zij die achterblijven in angst. Onder de titel “In verbondenheid weerklinken onze stemmen!” worden er verschillende optredens over de bühne gebracht. De opbrengsten van het concert gaan naar giro 555.

De avond wordt geopend met woorden door burgemeester Don Bijl. Hierna zijn er optredens van ondermeer het Stedelijk Orkest Purmerend, onder leiding van Henk Ummels en het Russisch-Nederlands Ensemble onder leiding van Ronald Willemsen.

Ook zijn er bijdragen van onder meer Igor Iofe, Andrea Vos, Agnes Kauffman, Otto de Jong en Indy Klaassen

Het concert vindt plaatst op maandag 21 maart in theater De Purmaryn. Aanvang is om 20:00 uur. Kaarten kosten €17,50 per stuk en kunnen online worden gekocht via depurmaryn.nl. Natuurlijk kunt u ook bij de kassa van het theater terecht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.