19.6 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Getuigen gezocht van mishandeling op taxistandplaats Purmerend

Getuigen gezocht van mishandeling op taxistandplaats Purmerend

Purmerend – In de nacht van vrijdag 23 september op zaterdag 24 september werd een 38-jarige man uit Purmerend mishandeld op de taxistandplaats bij de Plantsoenstraat. Dit ligt tussen de Koemarkt en Schapenmarkt in. De politie is op zoek naar getuigen.

Die nacht is de Purmerender tussen 24.00 uur en 00.20 uur in gesprek met een taxichauffeur. Er ontstaat een woordenwisseling met een omstander. Het slachtoffer wordt zwaar mishandeld door deze man en liep hierbij ernstig letsel op. Er is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld deze nacht. Daarom vraagt de politie de hulp van het publiek.

Signalement verdachte

Het gaat om een (jonge)man naar schatting 1.90 meter lang, kort haar, fors van postuur en hij droeg een donkergekleurde jas.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van deze zware mishandeling. Bij voorkeur spreken ze graag de taxichauffeur. Tijdens de woordenwisseling stond er ook een meisje / vrouw in de buurt van de verdachte. Zij had bruin lang haar, is ongeveer 1.80 meter lang en droeg mogelijk een spijkerjasje. Helaas is de identiteit van deze getuigen tot op heden nog niet bekend geworden. Daarom doet de politie een oproep aan deze en andere eventuele andere getuigen om zich te melden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,962FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.6 ° C
20.6 °
18.3 °
84 %
1.2kmh
68 %
zo
24 °
ma
23 °
di
20 °
wo
20 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.