9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home112Getuigen gezocht: 86-jarige vrouw bestolen door ‘monteur’

Getuigen gezocht: 86-jarige vrouw bestolen door ‘monteur’

XENOS kerst

Purmerend – Op dinsdagavond 13 december jl. is een 86-jarige vrouw in haar woning in een bejaardencomplex aan het Rietgorsplein in Purmerend van haar sieraden bestolen door iemand die zich voordeed als monteur. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 18.30 uur stond een onbekende man voor de deur te zwaaien waarop het slachtoffer vroeg wat de onbekende man kwam doen. Hij zei dat hij kwam om de verwarming te verhogen omdat deze te laag zou staan in het wooncomplex. Vervolgens is de man zonder toestemming naar binnen gelopen. Uiteindelijk wist de dader de sieraden van het slachtoffer mee te nemen.

Signalement verdachte

Het signalement van de dader is als volgt:

 • Man
 • Lichte huidskleur
 • Ongeveer 1.70 – 1.75 meter lang
 • Droeg een donkere jas met een blauw/grijze capuchon en een oranje “V” logo op de rechterkant van de jas
 • Droeg een blauwe spijkerbroek
 • Droeg zwarte schoenen
 • Nederlandssprekend

Waarschuwing

Als u niemand aan de deur verwacht, doe dan niet zomaar open als er wordt aangebeld. Doet u toch open, vraag hen dan naar hun legitimatiebewijs van de instantie waar zij zouden werken. Vraag deze personen later terug te komen, zodat u hun verzoek kan controleren.

Help de dader te vinden

Zag u op dinsdagavond 13 december jl. rond 18.30 uur iets opvallends in de omgeving van het Rietgorsplein in Purmerend , herkent u de dader mogelijk op basis van het signalement of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2022261075Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. Mevrouw is enorm geschrokken en van slag meldt een kleindochter op de Facebookpagina.
  Wat een smerige lafbek, deze etterbak: zal zíjn oma trots ophemelen zijn
  Hopelijk wordt-ie snel gepakt alvorens hij meer slachtoffers maakt.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.5 ° C
10 °
8.3 °
77 %
6.7kmh
100 %
zo
10 °
ma
9 °
di
8 °
wo
9 °
do
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.