13.2 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomeRegionaalKNMI: Dinsdagmiddag in het hele land code geel vanwege onweer en hagel

KNMI: Dinsdagmiddag in het hele land code geel vanwege onweer en hagel

Regionaal – Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien met hagel die aan het einde van dinsdagmiddag ons land kunnen treffen. Voor het hele land geldt code geel.

De onweersbuien komen vanuit het zuidwesten en trekken richting het noordoosten. In korte tijd kan er veel neerslag vallen, mogelijk gepaard met hagelstenen tot wel 2 centimeter groot. Daarnaast is er ook kans op windstoten tot 75 kilometer per uur.

Wel blijft het warm, met maximumtemperaturen tussen de 25 en 30 graden. Gelukkig kunnen we op woensdag weer opklaringen verwachten, met temperaturen rond de 25 graden.

Advies: Wees voorbereid op het naderende slechte weer aan het einde van dinsdagmiddag. Als je van plan bent om de weg op te gaan of buitenactiviteiten te ondernemen, is het verstandig om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Blijf op de hoogte van de actuele weersvoorspellingen. Neem indien nodig wat extra tijd voor je reis en wees alert op mogelijke hagel, zware regenval en windstoten.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.2 ° C
14.4 °
12 °
78 %
2.7kmh
100 %
za
13 °
zo
15 °
ma
17 °
di
19 °
wo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.