17.7 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeRegionaalJaagweg en Kanaaldijk (N235) afgesloten van 14 t/m 27 augustus

Jaagweg en Kanaaldijk (N235) afgesloten van 14 t/m 27 augustus

Regionaal – De N235 gaat dicht tussen maandag 14 augustus en zondag 27 augustus. De weg en de busbaan krijgen een nieuwe laag asfalt. Tussen het kruispunt bij de Dollard in Watergang en het kruispunt met de Dorpsstraat in Ilpendam is de weg dan in beide richtingen afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer (zie kaartje). 

Beide kruispunten blijven open. De bus en de nood- en hulpdiensten kunnen er wel altijd langs. Dat geldt ook voor bewoners met een woning aan dat deel van de Jaagweg of Kanaaldijk. Ook fietsers en voetgangers kunnen langs het werk.

Het asfalt op de Jaagweg en Kanaaldijk heeft op het deel tussen Watergang en Ilpendam beschadigingen. Dat geldt voor de weg en de busbaan. De wegafsluiting is nodig om het werk veilig en zo snel als mogelijk uit te kunnen voeren. 

Omleidingen

Een afsluiting betekent omrijden. De omleidingsroute leidt verkeer met bebording om vanuit Ilpendam via de N235 naar de A7. Voor verkeer van en naar het gebied de Dollard loopt de route via de N235 naar de N247. 

Bewoners van Watergang hebben afwisselend de ene route of de andere. Via tekstkarren en verkeersregelaars krijgen de bewoners de informatie die zij nodig hebben. Ook op www.bereikbaarheidwaterland.nl zijn de omleidingsroutes per dag te vinden. Direct aanwonenden krijgen een ontheffing zodat zij altijd hun huis kunnen bereiken. 

Werken in de zomer

Om het verkeer en omwonenden zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden in de zomervakantie plaats. Er wordt gewerkt van 06.00 uur tot 21.00 uur zodat het asfalteren en de nieuwe belijning van dit wegdeel binnen 2 weken klaar kan zijn. Verkeersregelaars begeleiden de bussen langs de wegdelen waar gewerkt wordt. Dat kost iets meer tijd en betekent een kleine vertraging voor buspassagiers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.7 ° C
18.3 °
17 °
75 %
0.5kmh
5 %
wo
21 °
do
22 °
vr
21 °
za
18 °
zo
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.