11.5 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeBeemsterGrote zoekactie in de Zuidoostbeemster, twee personen aangehouden

Grote zoekactie in de Zuidoostbeemster, twee personen aangehouden

Purmerend – Boven Purmerend hangt een helikopter in de lucht en is er in de omgeving van Zuidoostbeemster een grote zoekactie opgestart. De politie is met meerdere voertuigen ter plaatse en zelfs hondengeleiders zijn ingezet. Ook langs de A7 wordt gezocht, daar is een auto door de politie klemgereden.

De politie heeft na het klemrijden van een auto op de A7 direct twee aanhoudingen op de Zuiddijk verricht, wat er op duidt dat de verdachten het na het klemrijden het op een lopen hebben gezet. Ondertussen zijn andere eenheden en de politiehelikopter bezig met het zoeken naar een mogelijke derde verdachte.

Politie uit meerdere regio’s zijn ter plaatse, waaronder de Landelijke Eenheid. De snelweg is deels afgekruist tussen afslag Purmerend-Weidevenne en afslag Purmerend-Zuidoostbeemster.

Het is nog onbekend waarom de politie de auto heeft klemgereden en wat de aangehouden verdachten hebben gedaan. De politie wil nog niets kwijt over de actie.

Update:

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.5 ° C
12.9 °
10 °
61 %
2.7kmh
57 %
vr
10 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.