22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeOVKomende twee weekenden werkzaamheden aan het spoor

Komende twee weekenden werkzaamheden aan het spoor

Regionaal – De komende twee weekenden wordt er door Prorail aan het spoor gewerkt. Hierdoor worden er op twee verschillende trajecten bussen ingezet. In beide weekenden levert het een extra reistijd op van ongeveer 30 minuten. De NS adviseert om kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

Werkzaamheden traject Sloterdijk/Zaandam

Van zaterdag 19 augustus 04:00 t/m maandag 21 augustus 02:00 wordt er gewerkt aan het spoor op het traject Sloterdijk/Zaandam. Vanaf station Zaandam worden reizigers per NS-bus vervoerd naar station Sloterdijk en vice versa.

Werkzaamheden traject Hoorn/Zaandam

Van vrijdag 25 augustus 23:00 t/m maandag 28 augustus 02:00 rijden er geen treinen tussen Hoorn en Zaandam. Vanaf de stations Purmerend Weidevenne en Purmerend Overwhere rijden er NS-bussen die reizigers vervoeren naar Station Purmerend. Van daaruit rijdt er een NS-bus naar de stations Zaandam Kogerveld en Zaandam en een NS-bus naar Hoorn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.