14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Burgemeester sluit woning aan de Tigrisstraat voor vier maanden "soft- en harddrugs,...

Burgemeester sluit woning aan de Tigrisstraat voor vier maanden “soft- en harddrugs, een vuurwapen, munitie en een groot geldbedrag”

Purmerend – De politie heeft op 12 juni 2023 in een woning aan de Tigrisstraat te Purmerend in de wijk Weidevenne soft- en harddrugs, een vuurwapen, munitie en een groot geldbedrag aangetroffen. Deze woning is op 21 augustus 2023 voor vier maanden door de burgemeester gesloten.

Bij de politie waren meerdere meldingen van Meld Misdaad Anoniem binnen gekomen. De hard- en softdrugs die zijn aangetroffen betroffen hoeveelheden voor de handel. Daarnaast werd er ook verpakkingsmateriaal en een weegschaal aangetroffen.

De burgemeester is volgens de Opiumwet bevoegd om over te gaan tot het sluiten van de woning. Dit mag alleen voor een bepaalde periode en als er sprake is van de aanwezigheid van drugs dat meer is dan voor eigen gebruik, of als sprake is van voorbereiding daartoe.

Verzegeld

Het besluit van burgemeester Van Selm betekent dat de huidige gebruiker(s) en anderen de woning voor vier maanden niet mogen betreden. Op de woning zijn posters geplakt met de tekst “verzegeld” en “drugspand gesloten”. De sluiting is bedoeld om te doorbreken dat de woning bekend staat als drugspand en om de openbare orde te herstellen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.