6.3 C
Purmerend
maandag 29 april 2024
Home112Politie heeft eerste preventief-fouilleren actie gehouden rondom kermis

Politie heeft eerste preventief-fouilleren actie gehouden rondom kermis

Purmerend – Gisterenavond tussen 20:45 en 21:45 uur hield de politie rondom de Koestraat de eerste preventief-fouilleren actie.

29 mannen en 13 vrouwen, waaronder ook jeugd, werden gefouilleerd. Er zijn geen bijzonderheden aangetroffen.Men reageerde uiterst positief. Ook de passanten die zich afvroegen wat de politie aan het doen was.

Gedurende de gehele kermis mag de politie preventief fouilleren. Het centrum is gedurende deze periode aangewezen als veiligheidsrisico-gebied. Deze maatregel is genomen door burgemeester Van Selm, in overleg met de officier van justitie, om de veiligheid te waarborgen en het aantal wapens in het gebied te verminderen.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoe kan dat nou?
    De jeugd loopt toch rond met messen, zwaar vuurwerk en drugs.

    Gedurende de gehele kermis mag de politie preventief fouilleren. Het centrum is gedurende deze periode aangewezen als veiligheidsrisico-gebied. Ja en dan zichtbaar (met reflecterende vesten) met een groep handhavers en politie midden in een straat gaan staan dat helpt. De mensen met spullen op zak gaan dan letterlijk een staatje om, dus vindt je niets totaal zinloze actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
6.3 ° C
7.8 °
4 °
81 %
2.7kmh
1 %
ma
17 °
di
20 °
wo
20 °
do
20 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.