18.1 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomePurmerendStemmen op het mooiste portret van Erol Savur

Stemmen op het mooiste portret van Erol Savur

Purmerend – Vanaf vandaag worden 20 portretten van Erol Savur tentoongesteld op de eerste verdieping van De Purmaryn. De tekeningen en schilderijen zijn gemaakt in het kader van de 7e editie van Purmerendse Sterren op het doek.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de Purmaryn: dinsdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 en tijdens de voorstellingen en kan iedereen zijn stem uitbrengen op de stemformulieren die klaar liggen. Op dit moment wordt de expositie ingericht door het kunstcollectief.

Lokale ster op het doek

Zaterdag 19 november verzamelden de kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend zich in De Purmaryn en werd onthuld wie dit jaar de lokale ster is die in de spotlight staat: Erol Savur, bekend van restaurant Kriti en initiator van Handje Helpen Purmerend.

Bekijk het artikel die wij toen publiceerde hieronder. (Tekst gaat verder onder artikel)

De potloden, verf en stukjes houtskool werden druk benut om een eerste schets op papier te zetten en zijn de afgelopen weken verder uitgewerkt.

Tussen al die verschillende portretten die gemaakt zijn, zit er vast één die Erol aanspreekt. Op 3 februari zal Erol Savur rond 14.00 uur zijn favoriet uitkiezen en wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt. Onder het stemmende publiek wordt een theaterbon verloot.

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19 °
17.2 °
92 %
2.2kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.