18.3 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeRegionaalCode oranje: Vanaf vanavond in het noordwesten zeer zware windstoten

Code oranje: Vanaf vanavond in het noordwesten zeer zware windstoten

Regionaal – Vanwege storm Isha worden in Noord-Holland en het Waddengebied komende nacht en vroege ochtend zeer zware windstoten verwacht van 100-110 km/uur. Hiervoor geldt code oranje. Hierdoor kan schade en gevaar ontstaan als gevolg van omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen

In onze province geldt tussen 22:00 uur en 02:00 uur code geel. Vanaf 02:00 uur wordt dit omgezet naar code oranje. Dit weeralarm blijft gelden tot 08:00 uur morgenochtend. Naar verwachting is daarna weer code geel van kracht. Vanaf halverwege maandagochtend neemt de wind snel af en verdwijnen de (zeer) zware windstoten.

In de rest van het land zijn er vanaf zondagavond laat tot maandag halverwege de ochtend zware windstoten mogelijk van 75-90 km/uur, in de kustprovincies van 90-100 km/uur. De wind komt uit een zuidwestelijke richting.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.4 °
17.8 °
77 %
4kmh
100 %
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
18 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.