6 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Burgemeester Purmerend sluit woningen aan de Gorslaan en Rietdekkerstraat voor twee maanden

Burgemeester Purmerend sluit woningen aan de Gorslaan en Rietdekkerstraat voor twee maanden

Purmerend – Op 1 maart heeft burgemeester Ellen van Selm een woning gesloten aan de Rietdekkerstraat en een woning aan de Gorslaan. De sluiting van de woningen is voor een periode van twee maanden.

De woning is aan de Rietdekkerstraat was twee keer doelwit van een beschieting. Bij de woning aan de Gorslaan zijn meerdere incidenten geweest, waaronder explosies.

Bij beide woningen is vanwege de eerdere incidenten al cameratoezicht ingesteld. Omdat de gebeurtenissen invloed kunnen hebben op het gevoel van veiligheid en de leefbaarheid heeft de burgemeester besloten beide woningen voor een periode van twee maanden te sluiten.

Daarnaast blijven politie en handhaving vaker surveilleren in de omgeving van de woningen. Burgemeester Ellen van Selm: “Deze geweldsincidenten zijn een verstoring van de openbare orde en veiligheid. Daarom neem ik deze maatregelen.”

Melden

De burgemeester roept iedereen op die informatie heeft over deze incidenten en dit nog niet heeft gemeld om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000of kijk op meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden. Ook wordt iedereen opgeroepen melding te maken bij verdachte situaties.

Kopfoto: Inter Visual Studio – Agenten komen aan bij de Rietdekkerstraat.

Relevante artikelen:




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
4 °
69 %
0.9kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.